Jaspis hildegard

Jaspis Hildegard is de Duitse naam voor Heliotroop, ook wel bloedsteen genoemd, Jaspis Hildegard versterkt je levenslust en uithoudingsvermogen. Hij helpt je om de realiteit van fysieke sterfelijkheid onder ogen te komen en is een goede talisman bij (ongeneselijke) zieken. Jaspis Hildegard schenkt je moed om je hart te volgen en te handelen. 

 • Sterrenbeeld: 
  Ram, leeuw 
 • Kleur: 
  Donkergroen met roze-oranjerode stipjes, strepen of velden.
 • Maand: 
  Maart
 • Chakra: 
  basischakra (1e) & hartchakra(4e)
  hartchakra (4e)

Werking van Jaspis Hildegard

Klachten verminderen met Jaspis Hildegard: 
Jaspis Hildegard helpt je om negatieve invloeden te verwijderen uit je auraveld. Hij is nuttig voor allerlei kwalen die te maken hebben met bloed, zoals bijvoorbeeld bloedarmoede.  Jaspis Hildegard heeft een stimulerende werking op de lever, darmen, nieren, milt, blaas, restless legs syndroom, fybromyalgie. De steen brengt vrouwelijk hormonen in balans en heeft zelfs een stabiliserend effect tijdens de menopauze. De steen kan je helpen om eenzaamheid te overwinnen door je kracht en moed te schenken. 

Eigenschappen bevorderen met Jaspis Hildegard: 
Jaspis Hildegard geeft kracht en moed, vitaliteit en zuiverheid. Helpt je bij veranderingen wanneer je spiritueel ontwaakt. Hij helpt je om koers te houden ondanks obstakels, zodat je doel bereikt kan worden. Jaspis HIldegard stimuleert de stofwisseling, het immuunsysteem en het lymfestelsel. De steen heeft een kalmerende werking op irritatie en agressie en zorgt ervoor dat je jezelf kunt beheersen, hij werkt opwekkend en vergroot het aanpassingsvermogen. Jaspis Hildegard bevordert altruïsme en idealisme, hij schenkt creativiteit en dromen en stimuleert de intuïtie.

Toepassing van Jaspis Hildegard: 
Jaspis Hildegard kun je op het lichaam dragen, in een kommetje met water naast je bed zetten voor een diepen slaap met levendige dromen of om je immuunsysteem te versterken op de thymusklier gelegd worden. 

Harmoniseert met: Jaspis Hildegard werkt harmoniserend met cupriet, zinkiet, rookkwarts, toermalijn (zwart), obsidiaan en git. Samen met moldaviet worden de effecten versterkt en zal je sneller transformeren. 

Helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen
De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

 • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
 • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
 • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021