Adulaar maansteen

Adulaar maansteen maakt je bewuster van je eigen gevoelens. Hij zorgt voor inzicht t.a.v. het hart en slaat de brug tussen voelen en begrijpen. Adulaar maansteen wekt de energie op van kracht en innerlijke schoonheid.

 • Sterrenbeeld:
  Kreeft (22 juni tot 22 juli), Steenbok (22 december tot 20 januari) en Vissen (20 februari tot 20 maart).
 • Kleur:
  Wit, roze, oranje, zwart, parelmoer
 • Maand:
  Januari, februari, maart, juni, juli en december.
 • Chakra:
  Derde oogchakra(6e) - Ajna, Keelchakra (5e) - Vishuddha, Hartchakra (4e) - Anahata (4de) en Sacraalchakra (2e) - Swadhistana (Heiligbeen).
  Derde oogchakra (6e)

Maansteen adulaar

Werking van adulaar maansteen

Klachten verminderen met Adulaar maansteen:
De Adulaar maansteen is een zeer goed hulpmiddel tegen allerlei soorten van verslavingen. Goed te gebruiken bij (pre)menstruele klachten en klachten die te maken hebben met de bevalling. Ook bij overgangsklachten kan de steen zeer heilzaam werken.
Adulaar maansteen kan helpen tegen spijsverteringsproblemen en vermindert vochtophoping.

Eigenschappen bevorderen met Adulaar maansteen:
Adulaar maansteen werkt kalmerend op je gevoel en bevordert de intuïtie. Goed te gebruiken om vruchtbaarheid te bevorderen. 
De steen zorgt voor meer harmonie tussen impulsen van je hart en je hoofd, en voor evenwicht in het elektromagnetisch veld.
De Adulaar maansteen werkt ontgiftend. Hij zorgt voor meer balans in het hormonale stelsel en met name op de voortplantingsorganen.


Toepassing:
Wanneer de Adulaar maansteen op het voorhoofd wordt gelegd werkt hij ondersteunend op zowel de spirituele werking als wel de psychische werking. Wanneer de Adulaar maansteen als elixer wordt gebruikt is het zeer effectief tegen slapeloosheid en slaapwandelen.

Adulaar maansteen harmoniseert met: 
Moldaviet, Azeztuliet, Labradoriet goud, Amazoniet, Labradoriet.
Petaliet en Danburiet kunnen de energie op een hoger vibrationeel niveau brengen.
Door Adulaar maansteen te combineren met Zonnesteen geef je de uitgesproken vrouwelijke energieën van Adulaar een mannelijk tegenwicht.

Helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen
De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

 • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
 • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
 • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)

Disclaimer:
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm 
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021