Agaat wit

Het mineraal Agaat wit staat voor vrede, goedheid en zuiverheid. Stimuleert oprechtheid en tolerantie. Bevordert het empathisch vermogen. Creëert oprechtheid. En werken in zekerheid. Werkt heilzaam ogen, hersenen, huid, lymfe, weefsels.

 • Sterrenbeeld: 
  Schorpioen (24 oktober tot 22 november) 
 • Kleur:
  Wit
 • Maand:
  Oktober en november
 • Chakra: 
  Wortelchakra (1e) - Muladhara, Hartchakra (4e) - Anahata
  wortelchakra (1e)

Werking van Agaat wit

Klachten verminderen met Agaat wit: 
Agaat wit is heilzaam voor ogen, hersenen, huid, lymfe en weefsel.

Eigenschappen bevorderen met Agaat wit: 
De edelsteen Agaat wit bevordert de vrede en geeft zekerheid. Stimuleert beheersing, goedheid, zuiverheid, oprechtheid en tolerantie. Positief werkend voor het empathisch vermogen.

Toepassing van Agaat wit: 
De edelsteen Agaat wit kan als sieraad op de huid worden gedragen en als trommelsteen of leg op een voor u relevante plek.

Helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen
De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

 • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
 • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
 • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

   
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021