Amazoniet

Het mineraal Amazoniet is een steen die evenwicht brengt en balans. Van harmonie in jezelf en tussen mensen. Zeer geschikt om te gebruiken bij het oplossen van conflicten. Amazoniet helpt je om je eigen waarheid onder ogen te zien en daarbij je woorden in daden om te zetten. De steen helpt je om angst voor confrontaties en oordelen te overwinnen. Tevens ondersteunt Amazoniet bij herstel van allerlei lichamelijke aandoeningen. Hij beschermt je tegen negatieve energie en elektromagnetische straling.

 • Sterrenbeeld:
  Waterman ( 21 januari tot 17 februari) 
  Maagd (24 augustus tot 23 september) 
 • Kleur: 
  Groen, blauw, wit
 • Maand:
  Augustus en september
 • Chakra: 
  Hartchakra (4e), keelchakra (5e) en derde oogchakra (6e)
  derde oog chakra (6e)

Werking van Amazoniet

Klachten verminderen met Amazoniet:
Het mineraal Amazoniet helpt het verminderen van stemmingswisselingen, negatieve energie, elektromagnetische straling, verdriet, bezorgdheid, angst, trauma-s, rouw, calciumtekort en weerstand.

Eigenschappen bevorderen met Amazoniet:
Amazoniet versterkt de wil, zet je weer in je eigen kracht, heeft positieve werking op stofwisseling, de huid, tanden, de hersenen, thymus (zwezerik), het zenuwstelsel, hypofyse en intuïtie. 

Toepassing:
Amazoniet kan als sieraad op de huid worden gedragen en als trommelsteen of leg op een voor u relevante plek.

Harmoniseert met Amazoniet:
Om de keelchakra te activeren werkt Amazoniet goed in combinatie met Aquamarijn, Ajoiet, Larimar, Aqua Aura, Chrysokolla en Turkoois. Om inzicht in waarheid te verbeteren kan het zeer doeltreffend zijn om.

 De helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen

De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

 • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
 • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
 • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

         
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021