Amblygoniet

Het mineraal Amblygoniet activeert de creativiteit en helpt je om je emotionele lichaam weer in balans te brengen. Hij kan je helpen om vrede en helderheid te geven die nodig is om creatief werk te doen en je helpen in je zoektocht van je hogere doel. Deze lithiumsteen zuivert, versterkt en stimuleert je zonnevlechtchakra. Amblygoniet helpt je om je te concentreren of dingen af te maken die je maar blijft uitstellen. 

 • Sterrenbeeld: 
  Stier (21 april tot 21 mei) 
 • Kleur:
   wit, geelachtig, grijzig, blauwachtig, groenachtig, melkwit, beige, zalmkleurig, transparant,
 • Maand: 
  april en mei
 • Chakra: 
  Zonnevlecht (3e) en Kruinchakra (7e)
  kruinchakra (7e)

Werking van Amblygoniet

Klachten verminderen met Amblygoniet:
Het mineraal Amblygoniet verminderd hoofdpijn, creatieve blokkades, maagklachten, darmklachten, faalangst, uitstelgedrag, ADD, hyperactiviteit, spijsverteringsproblemen, brandend maagzuur, maagzweer, prikkelbaar darmsyndroom.

Eigenschappen bevorderen met Amblygoniet:
De edelsteen Amblygoniet geeft zelfvertrouwen, creativiteit, zet aan tot creatieve daden, inspiratie, daadkracht, kalme kracht van de wil.

Toepassing van Amblygoniet:
De edelsteen Amblygoniet kan op de huid gedragen worden, werkt stimulerend en kalmerend bij meditatie.

Amblygoniet harmoniseert met: 
De edelsteen Amblygoniet kan de nodige kalmte en helderheid geven bij het gebruik van hoge intensiteitstenen zoals moldaviet, fenakiet, natroliet, azeztuliet, Tibetaanse tektiet. Amblygoniet kan ook juist weer de  weldadige energieën van andere lithiummineralen versterken en is een helper bij zuiveringsstenen zoals amethist. In combinatie met Libische goud tektiet vergroot amblygoniet de persoonlijke macht en kalme helderheid van geest.

De helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen
De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

 • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
 • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
 • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm 
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

        
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021