Amoriet

De edelsteen Amoriet  is een bijzonder mineraal en stimuleert de ontwikkeling, vreugde en openheid. De steen maakt je sociaalvoelend en helpt je om beter te communiceren. Hij versterkt het saamhorigheidsgevoel in de groep en brengt optimisme, maakt je vrolijk en enthousiast en versterkt de creativiteit. 

 • Sterrenbeeld: 
  Boogschutter 23 november tot 21 december 
 • Kleur: 
  Roze
 • Maand: 
  November en december
 • Chakra: 
  Derde oogchakra (6e) en keelchakra (5e)
  keelchakra (5e)

Werking van Amoriet

Klachten verminderen met Amoriet: 
De edelsteen Amoriet vermindert problemen met huid, maag, slijmvlies, klieren, ademhalingswegen en weefsels. Hij werkt koortsverlagend en ontstekingsremmend. Amoriet helpt tegen te hoge bloeddruk, vochtophoping en verkoudheid. 

Eigenschappen bevorderen met Amoriet: 
De edelsteen Amoriet bevordert de ontwikkeling, vreugde en openheid. Hij stimuleert de zintuigen en heeft een positieve werking op het lymfestelsel, de longen en het bloed/de doorbloeding. Tevens wordt de melkproductie gestimuleerd en dus de borstvoeding. 

Toepassing van Amoriet: 
De edelsteen Amoriet kan op het lichaam gedragen worden of neerleggen op een voor jou relevante plaats. Door zijn kalmerende werking en het versterken van het geheugen is deze steen zeer geschikt om bij je te dragen tijdens bv examens. 

Helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen
De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

 • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
 • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
 • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm 
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021