Andalusiet

Andalusiet is een zeldzame steen in edelsteenvorm. De steen laat je allerlei mogelijkheden en nieuwe perspectieven zien. Andalusiet kan, wanneer juist geïnterpreteerd, diepgewortelde overtuigingen en trauma-s her inkaderen. Goede begeleiding van een kristaltherapeute is hier sterk bij aanbevolen. 

 • Sterrenbeeld: 
  Andalusiet is niet gerelateerd aan een sterrenbeeld
 • Kleur: 
  Doorschijnend oranjebruin met geel, wit en blauw
 • Maand:
  Andalusiet is niet gerelateerd aan een maand
 • Chakra: 
  Basischakra (1e)
  Basischakra (1e)

Werking van Andalusiet

Klachten verminderen met Andalusiet: 
De edelsteen Andalusiet helpt tegen angsten, fobieën, schuldgevoelens en belemmerende overtuigingen, werkt goede tegen koorts en tegen verzuring, jicht, reuma, zenuwaandoening, verlamming.

Eigenschappen bevorderen met Andalusiet: 
De edelsteen Andalusiet geeft inzicht, beschermt en brengt innerlijke rust, bevordert het immuunsysteem. Andalusiet zorgt voor een heldere geest en een gezonde dosis realisme. 

Toepassing van Andalusiet:
Andalusiet kan onder hoofdkussen gelegd worden voor het activeren van onthullende dromen. Andalusiet kan op het lichaam gedragen worden of in kleding. Kan elixer van gemaakt worden welke je kan sprenkelen in (meditatie) ruimte. 

Helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen
De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

 • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
 • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
 • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm 
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021