Anhydriet paars

 • Sterrenbeeld: 
  Waterman
 • Kleur: 
  Blauw / paars
 • Maand:
  Januari/ februari
 • Chakra: 
  Wortelchakra (1e), voorhoofdchakra en kruinchakra (7e)
  wortelchakra (1e)

Werking van Anhydriet paars

Klachten verminderen met Anhydriet paars: 
De edelsteen Anhydriet heeft heilzame werking bij koorts en werkt koorts verlagend. Het heeft een ontgiftende werking met name op het bindweefsel. Heilzaam bij hoofdpijn en migraine.

Eigenschappen bevorderen met Anhydriet paars: 
De edelsteen Anhydriet paars helpt je om in contact te komen met engelen, begeleidt de transformatie en vergroot het bewustzijn. Het is een beschermende steen bij mentale overbelasting.

Toepassing van Anhydriet:
 
Kan gedragen worden als sieraad of op een relevante plek worden gelegd. 

Helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen
De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

 • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
 • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
 • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021