Antimoniet

Het mineraal Antimoniet wordt ook wel Stibniet genoemd. Deze steen geeft ons meer vat op onze gevoelens en helpt bij het opgeven van slechte gewoontes en compensatiegedrag zoals bijvoorbeeld eten uit frustratie. Tevens verminderd Antimoniet overmatige seksuele begeerte.

 • Sterrenbeeld:
  Antimoniet is niet gerelateerd aan een sterrenbeeld
 • Kleur: 
  Grijs, loodgrijs, 
 • Maand:
  Antimoniet is niet gerelateerd aan een maand
 • Chakra: 
  Hartchakra(4e), keelchakra(5e) en derde oogchakra (6e)
  hartchakra (4e)

Werking van Antimoniet

Klachten verminderen van Antimoniet: 
Het mineraal Antimoniet vermindert huidproblemen zoals eczeem, uitslag, acne, helpt bij maag en darmproblemen, misselijkheid, maagzuur, opgeblazen gevoel, helpt bij oogproblemen zoals staar, helpt je om met frustraties en teleurstellingen om te gaan, woedeaanvallen, eetstoornissen, impotentie.

Eigenschappen bevorderen van Antimoniet: 
Het mineraal Antimoniet bevordert creativiteit, helpt je balans te vinden tussen je idealen en dagelijkse bezigheden, bevordert wilskracht, spijsvertering,  stabiel hartritme, geeft vreugde.

Toepassing van Antimoniet:
In de oudheid werd het mineraal Antimoniet toegepast als geneesmiddel voor de geslachtsorganen, de ogen en de keel. Tevens werd het in poedervorm gebruikt als oogschaduw.

Helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen
De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

 • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
 • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
 • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021