Axiniet

Axiniet verheldert je bewustzijn en verruimt je geest. Hij zorgt voor harmonie op emotioneel vlak en brengt evenwicht ten aanzien van je fysieke gestel. Dit bevordert het uithoudingsvermogen en vitaliteit. Bij het inzetten van Axiniet zal je geest makkelijker toegang krijgen tot kennis, hierom wordt hij ook wel de steen der wijzen genoemd. Hij geeft het wakkere denken toegang tot zowel de onder en boven bewuste domeinen. 

 • Sterrenbeeld:
   Axiniet is niet gerelateerd aan een sterrenbeeld
 • Kleur: 
  Bruin, blauw, violet
 • Maand:
   Axiniet is niet gerelateerd aan een maand
 • Chakra: 
  Axiniet werkt op de Stuitchakra (1e) en derde oogchakra (6e) 
  derde oog chakra (6e)

Werking van Axiniet

Klachten verminderen met Axiniet: 
Het mineraal Axiniet heeft een heilzame werking voor stoornissen van de bijnieren, de motorische functie en bij botbreuken. 

Eigenschappen bevorderen met Axiniet: 
Het mineraal Axiniet bevordert de algehele gezondheid en welzijn, fysieke vitaliteit en geeft een overvloed aan energie. Deze steen kan goed ingezet worden bij conflicten, de waarheid komt gegarandeerd aan het licht.  

Toepassing van Axiniet: 
Bij healing wordt Axiniet gebruikt op de voeten om de systemen van het lichaam te stimuleren.  Hij brengt licht energie naar de lager chakra-s.

Axiniet harmoniseert met: 
Wanneer je Axiniet combineert met Zinkiet en/of moldaviet kun je de fysieke vitaliteit zo groot mogelijk maken. Met de combinatie van Axiniet met herderiet, fenakiet, azeztuliet, berylloniet, tremoliet en danburiet werk je juist meer op de innerlijke niveaus.

De combinatie met Alexandriet bevordert de herinneringen van eerdere levens en de lessen die daarvan van toepassing zijn op je huidige leven. 

Helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen
De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

 • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
 • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
 • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm 
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021