Blaufluss

Wordt gemaakt door monniken en wordt ook wel Blauwsteen genoemd. Het staat voor blijheid en positiviteit. Het versterkt de positieve kanten en geeft levensvreugde. Fysiek werkt de steen op het hart, ogen en nieren. Het kan bloedarmoede, reuma en onrust verminderen. Werkt ook goed bij krampen en zorgt voor snelle heling. Blauwsteen geeft balans op je emotionele lichaam. Laat je leven zien zoals het is. 

 • Sterrenbeeld: 
  Blauwsteen is niet gerelateerd aan een sterrenbeeld
 • Kleur:
  blauw
 • Maand:
  Blauwsteen is niet gerelateerd aan een maand
 • Chakra:
  Blauwsteen is niet gerelateerd aan een Chakra

Werking van Blaufluss:

Klachten verminderen met Blauwsteen: 
Blaufluss Vermindert benauwdheid en verkramping op het borstgebied. Maag en darmkrampen. Bij angsten zeker aan te bevelen. 

Eigenschappen bevorderen met Blauwsteen:
blauwfluss zorgt voor heling na operaties zodat sneller herstel plaatsvindt. Geeft meer balans op emotioneel en lichamelijk gebied. Maakt je vergeving gezind naar andere mensen.

Toepassing van Blauwsteen: 
Een stuk blauwfluss in uw slaapkamer zorgt voor rust en minder dromen. 

Helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen
De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

 • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
 • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
 • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)


Disclaimer:
 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021