Bloedkoraal

Bloedkoraal is, zoals de naam al zegt, goed bij problemen met hoge bloeddruk en bloedarmoede. Ook kan het een ijzertekort tegengaan. Hiernaast vermindert het klachten bij het tanden krijgen. Deze uit calciumcarbonaat opgebouwde koralen worden in de vorm van Calciet gevonden in de zee. Ze komen in diverse kleuren voor zoals wit, zwart, blauw, roze en bloedrood. Werkt uitstekend op de vrouwelijke organen. Geeft levenskracht en verbetering van het bloed.

 • Sterrenbeeld:
  Schorpioen (24 oktober tot 22 november) 
 • Kleur: 
  Bloedkoraal is wit, roze, zwart, blauw en bloedrood
 • Maand:
  Oktober
 • Chakra:
  Bloedkoraal werkt op de Basischakra (1e) 
  basischakra (1e)

Werking van Bloedkoraal

Klachten verminderen met Bloedkoraal:
Bloedkoraal vermindert hoge bloedruk.

Eigenschappen bevorderen met Bloedkoraal:
Bloedkoraal verbetert bloed, geeft levenskracht, verhoogt vuurkracht, positieve werking op vrouwelijke organen. Helpt tegen bloedarmoede en tegen ijzertekort.

Toepassing van Bloedkoraal:
Bloedkoraal kan overal worden geplaatst.

Helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen

De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

 • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
 • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
 • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021