Datoliet

Het mineraal Datoliet is een krachtige kristal welke verruimend werkt op de derde oog en kruin chakra. Hij opent je subtiele zicht waardoor je aura-s kunt zien. Datoliet werkt opbeurend waardoor je irritaties en ergernissen makkelijker los kunt laten. De steen maakt je helderder van geest en meer aanwezig, hierdoor is het makkelijker is om beslissingen te nemen op basis van waarheden in plaats van aannames/vooroordelen.

 • Sterrenbeeld: 
  Het mineraal Datoliet is niet gerelateerd aan een sterrenbeeld
 • Kleur: 
  Kleurloos, wit, lichtgeel, lichtgroen, geelgroen. Onzuiverheden kunnen zorgen voor roze, roodachtig en bruine tinten. 
 • Maand:
  Het mineraal Datoliet is niet gerelateerd aan een maand
 • Chakra:
  Datoliet werkt op de zonnevlecht(3e), hartchakra(4e), Derde oog(6e), kruinchakra(7e)
  kruinchakra(7e)

Werking van Datoliet

Klachten verminderen met Datoliet: 
Het mineraal Datoliet helpt je om angsten en beklemming van je af te zetten, De steen werkt goed tegen besluitloosheid, hopeloosheid en verdriet. Datoliet werkt heilzaam bij diabetes en hypoglykemie. 

Eigenschappen bevorderen met Datoliet:
Het mineraal Datoliet is goed voor het geheugen en verbeterd het leervermogen. Helpt je om objectief te blijven en heeft een verkwikkende werking. Datoliet helpt het zenuwstelsel te kalmeren en hersteld de onbalans hiervan.

Toepassing van Datoliet: 
Het mineraal Datoliet kun je jezelf in de buurt plaatsen bij meditatie om je zicht te verruimen. Hij werkt helend wanneer men is vastgelopen in eigen angsten en oordelen. Met name als deze uit het verleden komen, zelfs uit voorgaande generatie.
 
Datoliet harmoniseert met: 
Wanneer je Datoliet harmoniseert met stenen met hoge vibraties zoals fenakiet, natroliet, scoleciet, Danburiet en azeztuliet wordt de eigenschap om je bewustzijn wakker te maken allen maar versterkt. Datoliet werkt ook goed samen met de calcieten om je beter af te laten stemmen op je emotionele lichaam. Om je te vrijwaren van illusie en verwarring kun je Datoliet het beste combineren met fluorietpyriet en axiniet

Helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen
De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

 • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
 • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
 • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm 
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021