Fargiet

Fargiet, ook wel rode natroliet genoemd, is een van de krachtigste stenen om het derde oogchakra en de kruinchakra met elkaar in verbinding te brengen wat zorgt voor de stimuleren van het helder vermogen en bevordering van de waarnemingen en beschouwingen . Hij beschermt je tegen negatieve entiteiten en helpt je om op je eigen innerlijke stem te vertrouwen. Tevens stimuleert hij de ontwikkeling van het brein en de hogere hersenfuncties. Fargiet vergemakkelijkt het denken en het vinden van creatieve oplossingen bij complexe vraagstukken. 

 • Sterrenbeeld:
  Onbekend
 • Kleur:
  Rood
 • Maand:
  Onbekend
 • Chakra:
  Natroliet werkt op het derde oogchakra(6e) en kruinchakra(7e)
  derde oogchakra(6e)

Werking van Fargiet

Klachten verminderen met Fargiet : 
Fargiet helpt je om blokkades en zelfveroordeling op te heffen en verwarring / angst ten aanzien van je spirituele pad op te lossen. Fargiet heeft een heilzame werking op ziektes zoals parkinson, alzheimer, beroerte en allerlei vormen van hersenbeschadiging veroorzaakt door ongeluk of letsel. Fargiet heeft een heilzame werking op aandoeningen van het zenuwstelsel met name op degeneratieve zenuwaandoeningen. 

Eigenschappen bevorderen met Fargiet:
Fargiet reguleert de nieren, de schildklier en het hormoonstelsel. Fargiet werkt versterkend op de darmen, het bindweefsel, de spieren en de huid. Fargiet activeert de hersenen en het denkvermogen. Fargiet bevordert helderziendheid, heldervoelendheid en helderhorendheid.  

Toepassing van Fargiet: 
Fargiet kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of neerleggen op een voor jou relevante plaats. Fargiet wordt gebruikt bij healing, meditatie, massage, edelsteentherapie en helpt bij de ontwikkeling van mediamieke gave of helderziendheid, telepathisch vermogen en telekinese. Bij meditatie Fargiet op derde oogchakra en kruinchakra plaatsen en je ervaart een krachtige samensmelting van deze twee chakra-s, waarbij het derde oog van wijsheid zich opent, dit wordt ook wel de yogi-ervaring genoemd. 

Helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen

De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

 • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
 • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
 • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm 
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021