Fluoriet groen

Het mineraal Fluoriet groen staat voor loslaten, gevoelens, begrip. Vermindert kortzichtigheid, stemmingen. Werkt sterk ontgiftend. Heeft een heilzame werking bij schimmelinfecties, reuma, jicht en artritis. 

 • Sterrenbeeld: 
  Vissen (18 februari tot 20 maart) en Waterman (21 januari tot 19 februari)
 • Kleur:
  Groen, doorzichtig, geaderd , zwarte stip
 • Maand: 
  Februari, maart
 • Chakra: 
  Zonnevlechtchakra (3e), keelchakra (5e), hartchakra (4e), derde oogchakra (6e) en kruinchakra (7e)
  kruinchakra (7e)

Werking van fluoriet groen

Klachten verminderen fluoriet groen: 
Het mineraal Fluoriet groen werkt heilzaam voor artritis, reuma, jicht en schimmelinfecties. 

Eigenschappen bevorderen met fluoriet groen: 
Het mineraal fluoriet groen bevordert het overvloed aan ideeën, loslaten, intensiveert stemmingen en gevoelens, snelheid van begrip en helpt bij ontgifting, bevordert emotionele balans, intuïtie en brengt evenwicht tussen gevoel en verstand, positieve werking op de maag en beschermd en absorbeert negatieve energie.

Toepassing van Fluoriet groen: 
Het mineraal Fluoriet groen kan op het lichaam als sieraad gedragen worden, in een ruimte geplaatst worden. 

Fluoriet groen harmoniseert met: 
Het mineraal Fluoriet groen harmoniseert goed met smaragd, dioptaas, roze toermalijn, rozenkwarts, kunziet en morganiet voor het werken van het hart.

Helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen
De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

 • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
 • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
 • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021