Gaia steen

Het mineraal Gaia steen kan ook ingezet worden om harmonie in de groep te hervinden. Behulpzaam bij onderhandelingen. De groenstraal van de Gaia steen ondersteund groei op alle niveaus van je leven.

 • Sterrenbeeld: 
  Waterman 21 januari tot 19 februari
 • Kleur:
   
  transparant donker groen
 • Maand:
  Februari
 • Chakra: 
  Hartchakra(4e)
  Hartchakra(4e)

Werking van Gaia steen

Klachten verminderen met Gaia steen: 
Het mineraal Gaia steen werkt goed tegen stress, spanningen, migraine, helpt bij verwerken van trauma en emotionele verwondingen, helpt oogkwalen genezen, helpt tegen slapeloosheid.

Eigenschappen bevorderen met Gaia steen:
Het mineraal  Gaia steen heeft een positieve werking op de ogen, hart en vruchtbaarheid, zorgt voor ongestoorde nachtrust.

Toepassing van Gaia steen:
Het mineraal Gaia steen gebruik je bij rituelen voor voorspoed, chakraheling, meditatie en zelfheling, op het lichaam dragen. 

Gaia steen harmoniseert met:
Het mineraal Gaia steen combineert goed met amethist, danburiet, azeztuliet, fenakiet en alle soorten kwarts. Harmoniseert goed met gekristalliseerd rozenkwarts en morganiet voor emotionele heling en het openstellen van het hart. 

Helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen
De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

 • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
 • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
 • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm 
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021