Gaspeiet

De edelsteen en mineraal Gaspeïet bevordert de gezondheid van het hart en de spijsvertering. Het is een goede steen om het kind in jezelf te hervinden. Hij helpt bij gewichtsverlies en gaat de effecten van stress tegen. De edelsteen en mineraal Gaspeïet helpt het bloedsuikergehalte te reguleren en de insulinefunctie te verbeteren. 

 • Sterrenbeeld: 
  niet bekend
 • Kleur: 
  lichtgroen tot appelgroen met bruinachtige insluitsels
 • Maand:
   niet bekend
 • Chakra: 
  Aardster(onder de voeten), Basischakra(1e), zonnevlechtchakra(3e)
  Basischakra (1e)

Werking van Gaspeiet

Klachten verminderen: 
De edelsteen en mineraal Gaspeiet helpt tegen stress, gewichtstoename, helpt bij suikerziekte. De edelsteen en mineraal Gaspeïet kan helpen bij emotionele heling, lichamelijke ontslakking en verzuring.

Eigenschappen bevorderen: 
De edelsteen en mineraal Gaspeïet stimuleert de spijsvertering, helpt bij het op peil houden van het  insulinegehalte,  brengt de  bloedsuikers in balans, Gaspeïet maakt vrolijk en optimistisch. 

Toepassing: 
De edelsteen en mineraal Gaspeïet kun je op het lichaam dragen of mee mediteren. Hiermee kun je onbewuste wonden helen.

Harmoniseert met:
De edelsteen en mineraal Gaspeïet harmoniseert met pyromorfiet voor een gezonde spijsvertering en heling van inwendige organen. Samen met kryoliet, hiddeniet of tugtupiet wordt de uitwerking op het hart versterkt. De edelsteen en mineraal Gaspeïet gaat ook goed samen met amber, git, sugiliet en turkoois.

Helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen
De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

 • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
 • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
 • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)

Disclaimer:
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm 
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021