Edelstenen voor het maken van elixers en edelsteenwater. 

Edelstenen hebben eigen trillingsgetal
Veel mensen voelen dat edelstenen en mineralen een uitstraling hebben, andere mensen ervaren via hun intuïtie of hun innerlijke oog dat edelstenen een bepaalde werking hebben. Edelstenen hebben hun eigen trillingsgetal. Gevoelige mensen kunnen deze vibraties opvangen.

Aura foto kristalpunt aura foto bergkristal

In de alternatieve geneeskunde worden edelstenen en mineralen ingezet als geneeskrachtige of helende stenen.
Deze edelstenen en mineralen werken door hun uiterlijk, samenstelling, kleur en vibraties vaak op een bijzondere manier op het lichaam, ziel en geest van de mens in.

Elke mineraal en of edelsteen heeft zijn unieke wezen, kracht en elektromagnetische veld. Daardoor staan zij in wisselwerking met hun omgeving.
Edelstenen en mineralen worden vaak als een elixer of edelsteenwater ingezet.

Wat is een elixer of edelsteenwater?
Een elixer/remedie is een mengsel van kruiden en edelstenen met water. Edelsteenwater is water met edelsteen of mineraal. In de regel 2 soorten met bergkristal welke de laatste werkt als versterker. Er zijn vele andere toepassingen mogelijk.

Bekende elixers/remedies zijn bloesem remedies zoals die van Bach.  Elixers/remedies kunnen oraal en extern op het lichaam worden toegepast. 


Wat maakt water zo bijzonder.
Wetenschappers hebben vastgesteld dat water een geheugen heeft en eigenlijk ons oer geheugen is, dat watermoleculen kunnen veranderen onder invloed van energieën.
Dus de trilling van edelstenen kan de watermoleculen veranderen en een positieve invloed hebben op de mens.

Dr. Mazaru Emoto heeft aangetoond, door middel van het maken van foto?s van behandeld water, dat de kristallen in het water veranderen. Dit is heel bijzonder.
Ook met Kirlian fotografie is aangetoond dat edelstenen een werking hebben op het menselijk lichaam.

Masaru EmotoWerking op het menselijk lichaam
De trilling in het water is opslagen en wordt via een elixer doorgeven aan het lichaam. Niet alleen onze gedachten zijn trillingen maar het hele lichaam is een grote massa trillingen van moleculen met hun atomen en daarin bewegende deeltjes. De trillingen van een elixer/remedie werken in op het fysieke lichaam en werken daar corrigerend, versterkend en helend.

Edelsteenwater
Niet alle edelstenen zijn geschikt om edelsteenwater van te maken. Sommige zijn giftig en dus niet geschikt voor het maken van edelsteenwater. Klik hier voor meer informatie over niet geschikte stenen.

Hoe maak je edelsteenwater? 
Het begint bij het aanschaffen van edelstenen of mineralen voor jouw edelsteenwater. Deze edelstenen en mineralen moeten primair geschikt zijn voor het maken van edelsteenwater. De stenen welke je aankoopt dienen van een goede kwaliteit te zijn. Een mineraal wat er beetje op lijkt zal niet het gewenste effect hebben. 

Een mineraal dient onbewerkt te zijn. Dus niet gelakt, gebrand, bestraald of ergens mee ingesmeerd te zijn. Soms worden mineralen met was of olie behandeld. 

Het beste is om kristallen en ruwe stenen te gebruiken. Getrommelde stenen is ook prima. En verdienen ook de voorkeur. Let op!! Niet alle mineralen en edelstenen zijn geschikt om edelsteenwater van te maken. Sommige zijn giftig. klik hier welke edelstenen en mineralen zijn giftig. 

Giftige edelstenen en mineralen kunnen alleen worden gebruikt als deze in een waterbuis zitten en niet in contact kunnen komen met jouw water. 

Hoeveel edelsteen of mineraal moet je gebruiken? 
Het beste werkt als je meerdere kleinen mineralen of edelstenen worden gebruik wanneer je deze rechtstreeks in het water legt. Hierdoor kunnen deze mineralen edelstenen goed hun gewenste informatie afgeven. 

De hoeveelheid is natuurlijk afhankelijk van de hoeveel water en grote van je kan. Als leidraad kun kun je een totaal van 9 trommelstenen op een halve liter water. Meer water meer stenen. 

Waterkwaliteit
Schoon en zuiver water is van belang en zo weinig mogelijk mineralen te bevatten en in elk geval koolzuur vrij te zijn. Het Nederlandse drinkwater is in de regel van goede kwaliteit en kun je goed gebruiken. Osmose water is ook geschikt. Gebruik alleen glazen kannen of flessen. 

Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021