Imperial gold kwarts

Imperial gold-kwarts zijn bergkristal punten welke kunstmatig behandeld zijn met verpoederd ijzer of titanium waardoor het een goud oranje oppervlakte krijgt. In tegenstelling tot andere vormen van kunstmatig kleuren wordt hier de werking niet minder maar juist meer. De steen is heilzaam voor de kern van het lichaam en stuurt de energie naar de plek waar het het meest nodig is. 

 • Sterrenbeeld: 
  Imperial gold-kwarts is niet gerelateerd aan een sterrenbeeld
 • Kleur:
  Goud, oranje, zalm
 • Maand: 
  Imperial gold-kwarts is niet gerelateerd aan een maand
 • Chakra:
   Zonnevlechtchakra(3e) en hartchakra(4e)
  Zonnevlechtchakra(3e)

Werking van Imperial gold Kwarts

Klachten verminderen met Imperial Gold Kwarts: 
Imperial gold-kwarts heeft een heilzame werking op hart, longen, bloedvaten, maag, lever, galblaas en milt. De steen heeft een kalmerende werking op nervositeit en snijdt door onze twijfels en angsten en onzekerheden heen. 

Eigenschappen bevorderen met Imperial Gold Kwarts : 

Imperial gold-kwarts heeft een positieve werking op het spijsverteringsstelsel. De steen schenkt vitaliteit versterkt de zenuwen en bevorderd de stofwisseling. Hij helpt om je te focussen op de positieve dingen van het leven, ook als het even tegenzit. Imperial gold-kwarts stimuleert het intellect en verbeterd het leervermogen. Hij helpt je helder te denken zodat je het grotere plaatje kunt zien.  

Toepassing van Imperial Gold Kwarts:
 Imperial gold-kwarts kun je op het lichaam dragen en/of gebruiken tijdens meditatie. Ook kun je het bij je in de buurt leggen wanneer je aan het studeren bent. 

Harmoniseert met: 
Imperial gold-kwarts harmoniseert goed met aqua-aura, engelaura, aurakwarts, tanzien, oceaanjaspis, citrien, vivianiet, danburiet, goudlabradoriet, moldaviet en amethist.

Helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen
De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

 • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
 • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
 • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm 
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021