Jade blauw

De edelsteen Blauwe jade helpt je om je denken tot rust te brengen, het is een filosoofsteen. Hij helpt je om naar je hart te luisteren en je ideeën om te zetten in daden. Blauwe jade is een beschermende en reinigende steen die je goed bij je kan hebben wanneer je aan het reizen bent. Ook wanneer je medium wilt worden is blauwe jade een prima bondgenoot. 

 • Sterrenbeeld:
  Weegschaal
 • Kleur:
  blauw
 • Maand:
  september
 • Chakra: 
  Hartchakra(4e), derde oogchakra(6e), kruinchakra(7e)
  Hartchakra(4e)

Werking van Jade blauw

Klachten verminderen met Blauwe Jade:
De edelsteen Blauwe jade heeft een verkoelende en kalmerende werking op ontstekingen aan de gewrichten, artritis aandoeningen en zwellingen. Bij te veel vuur kan de blauwe jaspis helpen bij bv woede of seks verslaving en/of hyperactiviteit. Hij zorgt dat overtollige energie geaard wordt. De edelsteen Blauwe jade biedt verlichting bij astma en heeft een heilzame werking op aandoeningen aan de luchtwegen.

Eigenschappen bevorderen met Blauwe Jade:
De edelsteen Blauwe jade zorgt voor kalmte en geeft je een objectieve blik tijdens stressvolle situaties. Hij geeft spirituele inzichten en zorgt voor een goed onderscheidingsvermogen. Blauwe jade activeert zowel de linker als rechter hersenhelft waardoor je ratio en je creatieve intuïtie beide worden aangesproken. 

Toepassing van Blauwe Jade: 
De edelsteen Blauwe jade wordt gebruikt om het mediumschap te versterken. Hij kan gebruikt worden bij meditatie, healing, reiki, massage, edelsteentherapie. Blauwe jade kan op het lichaam gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. 

Helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen
De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

 • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
 • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
 • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm 
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021