Jade lemurisch

Lemurische-jade is een krachtige steen die staat op de drempel tussen twee werelden of twee personen waar frictie tussen is. De steen helpt je om beide kanten te begrijpen en de grens hierin te handhaven. Lemurische-jade is een beschermende steen waardoor je met vertrouwen de duisternis in kunt gaan en makkelijk terug kunt keren naar het licht. 

 • Sterrenbeeld:
  Weegschaal (23 sept - 22 okt)
 • Kleur:
  grijs, zwart, groen
 • Maand:
  onbekend
 • Chakra: 
  Kruinchakra(7e), derde oogchakra(6e), de zielster(8e)
  Kruinchakra(7e)

Werking van Jade lemurisch

Klachten verminderen met Jade lemurisch: 
Lemurische-jade helpt bij het verwerken van trauma-s ten aanzien van lichamelijke geestelijke mishandeling. Hij heeft een heilzame werking op chronische ziektes doordat hij helpt het immuunsysteem te versterken.  

Eigenschappen bevorderen met Jade lemurisch: 
Lemurische-jade beschermd je tegen het kwade en versterkt het hart. Hij bewaakt grens tussen hemel en aarde en helpt je bij overgang naar andere werelden. Draagt bij aan het vertrouwen, open het hart en stabiliseert emoties. Lemurische-jade hersteld het evenwicht tussen mens en natuur en maakt dat je lichtvoetig over de wereld kunt lopen. 

Toepassing van Jade Lemurisch:
Lemurische-jade draag je bij je voor bescherming of leg je op een relevante plek. Gebruik de steen voor astrale reizen, sjamanistisch reizen, meditatie en aarden healing.

Helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen
De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

 • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
 • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
 • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm 
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021