Jade paars

Paarse jade is een zeer vriendelijke steen voor onze menselijke energieën. Hij maakt je opgewekt en gelukkig. Paarse jade leent zich prima voor aura zuivering waarbij negatieve gedachten plaats zullen maken voor vreugde en spontaniteit. De steen helpt je om op je spirituele pad te blijven en een leraar of gids te vinden die je kan begeleiden in deze reis. 

 • Sterrenbeeld:
  Weegschaal (23 sept - 22 okt)
 • Kleur:
  Paars
 • Maand:
  Onbekend
 • Chakra:
  Kruinchakra(7e), derde oogchakra(6e)
   Kruinchakra(7e)

Werking van Jade paars

Klachten verminderen met paarse Jade: 
De edelsteen Paarse jade kalmeert het zenuwstelsel en brengt verlichting bij netelroos, huiduitslag of eczeem welke wordt veroorzaakt door stress. De steen beschermd je tegen negatieve emoties van andere wanneer je hier gevoelig voor bent. Paarse jade helpt je om zelf opgelegde beperkingen los te laten en zonder oordeel standpunt in te nemen vanuit het hart.   

Eigenschappen bevorderen met paarse Jade: 
Paarse jade helpt je om onderscheid te maken tussen wat voor jou belangrijk is en wat niet. De steen bevordert buitenzintuigelijke waarnemingen, je intuïtie, dromen en innerlijke reizen. Paarse jade helpt je aura te reinigen en te beschermen. Hij schenkt je humor, geluk en vreugde.

Toepassing van paarse jade: 
Wanneer paarse jade op het lichaam wordt gedragen zal deze je opvrolijken en ontspanning bieden. Ook te gebruiken bij meditatie om je te verbinden met vedische wezens. Paarse jade wordt gebruikt bij astraal of sjamanistisch reizen. Hij versterkt groei en gezondheid van  de wereld en natuur. Zeer geschikte steen voor healers en helderzienden.

Harmoniseert met:
De edelsteen Paarse jade gecombineerd met moldaviet versterkt de waardering voor de kosmos en schenkt voorspoed en humor. Paarse jade gecombineerd met danburietazeztuliet of fenakiet vergemakkelijkt ervaringen met hogere dimensies en maakt deze vreugdevoller.

Helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen

De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

 • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
 • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
 • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm 
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021