Jaspis blauw oceaan

Het mineraal Oceaan jaspis (ook Jaspis orbicularis genoemd) bezit geweldige eigenschappen die lichamelijke heling bevorderen. Hij helpt je om negatieve gedachten en patronen los te laten en al het positieve te verwelkomen.  Oceaan jaspis geeft gevoel van vreugde, opgewektheid en bevordert de expressie van liefde in je woorden en daden.

 • Sterrenbeeld:
  Schorpioen (23 oktober tot 21 november)
 • Kleur: 
  wit, groen, roze, rood, geel, bruin, zwart 
 • Maand:
  november
 • Chakra:
  Zonnevlechtchakra (3e), hartchakra (4e) en Keelchakra (5e)
  keelchakra (5e)

Werking van Jaspis blauw oceaan

Klachten verminderen met oceaan Jaspis:
Het mineraal oceaan Jaspis helpt tegen zelfdestructief gedrag  zoals verslaving. Hij behoed je tegen zelfgenoegzaamheid en de gewoonte om alles maar voor lief te nemen. De steen werkt ontspannend en is goed tegen stress, depressie, angsten, zorgen en allerlei negatieve gedachten over jezelf en de wereld.

Eigenschappen bevorderen met oceaan Jaspis: 
Het mineraal oceaan Jaspis ondersteunt het herstel van organen en lichaamsweefsel. Hij brengt het klierenstelsel weer in balans. Oceaanjaspis stabiliseert de werking van de bijnieren en de schildklier. Hij brengt rust en werkt kalmerend wat een gevoel van vrijheid oplevert. Oceaanjaspis laat je het mooie en positieve van het leven ervaren en waarderen. Het mineraal oceaan jaspis heeft een positieve werking op het hormoonstelsel en de spijsvertering. 

Toepassing van oceaan Jaspis: 
Het mineraal oceaan Jaspis wordt gebruikt bij meditatie, healing, massage en edelsteentherapie. Hij kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. Neem oceaanjaspis mee naar een vergadering voor een coöperatieve sfeer, naar een feestje voor een ontspannen en gezellige sfeer.

Helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen

De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

 • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
 • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
 • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm 
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021