Jaspis bruin

Bruine jaspis is een uitstekende steen om bij je te hebben wanneer je veel lichamelijk werk moet verrichten. Hij helpt je te volharden als je het even niet meer ziet zitten. Bruine jaspis werkt flexibiliserend en geeft je vitaliteit. De steen heeft een positieve uitwerking op de spijsvertering en gaat opstopping tegen. 

 • Sterrenbeeld:
  Schorpioen (24 oktober tot 21 november)
 • Kleur:
  Bruin
 • Maand:
  Onbekend
 • Chakra:
  Wortelchakra (1e)
  wortelchakra (1e)

Werking van jaspis bruin

Klachten verminderen met bruine Jaspis: 
Het mineraal bruine Jaspis verminderd vermoeidheid en zware uitputting. Hij vermindert opstopping op zowel lichamelijk als op geestelijk niveau.

Eigenschappen bevorderen met bruine Jaspis: 
Het mineraal bruine Jaspis brengt stabiliteit, volharding en flexibiliteit. Hij stimuleert de spijsvertering en stabiliseert de bloedsomloop. 

Toepassing van bruine Jaspis:
Het mineraal bruine Jaspis kan gebruikt worden bij meditatie, healing, massage en edelsteentherapie.  Jaspis bruin kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden.  

Helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen

De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

 • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
 • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
 • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)

Disclaimer:
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm 
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021