Jaspis Cappuccino

Het mineraal Cappuccino jaspis, ook wel jaspis choco genoemd, helpt om doelgericht aan het werk te gaan zonder afleiding. Dit zorgt voor een efficiënte werkhouding wat het prestatievermogen ten goede zal komen. Hij zal je helpen om in je eigen kracht te gaan staan en zo allerlei blokkades te doorbreken.

 • Sterrenbeeld:
  Weegschaal 23 september tot 23 oktober
 • Kleur:
  beige-bruin
 • Maand:
  oktober
 • Chakra: 
  Heiligbeen chakra(2e)
  heiligbeen chakra (2e)

Werking van Jaspis Cappuccino

Klachten verminderen met Jaspis Cappuccino: 
Het mineraal Cappuccino jaspis gaat ontstopping tegen en help tegen brandend maagzuur en misselijkheid veroorzaakt door stress. 

Eigenschappen bevorderen met Jaspis Cappuccino :
Het mineraal Cappuccino jaspis brengt innerlijke rust. Hij maakt je standvastiger en verhoogt het prestatievermogen. Hij helpt je om efficiënt te werk te gaan. Cappuccino jaspis versterkt het functioneren van de darmen en de maag. Hij bevordert ontslakking en stoelgang. Cappuccino jaspis verhoogt de weerstand.

Toepassing van Jaspis Cappuccino: 
Het mineraal Cappuccino jaspis kan gebruikt worden bij meditatie, healing, massage en edelsteentherapie.  De steen kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden.

Helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen
De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

 • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
 • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
 • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm 
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021