Jaspis geel

Het mineraal gele Jaspis is een steen die op een zachte manier die een positieve werking heeft op de  fysieke gesteldheid. Hij verbeterd het uithoudingsvermogen en verhoogd de weerstand. 

 • Sterrenbeeld:
  maagd
 • Kleur:
  geel
 • Maand:
  september
 • Chakra: 
  Basischakra(1e) en zonnevlecht chakra(3e)
  zonnevlecht chakra (3e)

Werking van Jaspis geel

Klachten verminderen met Jaspis geel: 
Het mineraal gele Jaspis helpt tegen frustraties die het leven met zich meebrengt. Hij vermindert spanning in het lichaam en heeft een verzachtende werking op spierpijn. Gele jaspis kan helpen tegen maagzuur en darmkrampen. 

Eigenschappen bevorderen met Jaspis geel: 
Het mineraal gele Jaspis heeft een positieve werking op het immuunsysteem en versterkt het bindweefsel. Is goed voor de spijsvertering en werkt reinigend. Gele jaspis verbeterd de uithoudingsvermogen en verhoogd de weerstand. De steen heeft een gunstige werking op de maag, lever, darmen en alvleesklier.   

Toepassing Van Jaspis geel: 
Het mineraal gele Jaspis kan gebruikt worden bij meditatie, healing, massage en edelsteentherapie. De steen kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. Tevens biedt gele jaspis bescherming bij het reizen.

Helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen
De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

 • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
 • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
 • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm 
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021