Jaspis K2

K2 Jaspis is een steen die wordt gevonden aan de voet van de berg K2 op de Pakistaans- Chinese grens. Het is Azuriet in Graniet en hij combineert de aardende kwaliteiten van Graniet met de hoge vibratie van Azuriet. Hij brengt je in contact met de Akasha Kronieken en met de diepste wijsheden in jezelf. Hij geeft inzichten en de mogelijkheid deze direct op aards niveau door te voeren. -Soul Retrieval- is ook één van zijn kwaliteiten. Bij traumatische of schokkende gebeurtenissen in ons leven kan het gebeuren dat een stukje van je ziel zich afsplitst en op de plek van het trauma blijft -hangen-. Zolang je ziel dit stukje -mist- zul je het trauma niet kunnen helen en dan is het -terugroepen- van de ziel wat je moet doen. Dat wordt Soul Retrieval genoemd. Het geeft je de kans weer -heel- te worden en je trauma-s te verwerken om weer volledig geaard in je lichaam te zijn. Ook is K2 Jaspis een steen die eenheid bevordert. In groepen gebruikt zal hij helpen iedereen op één lijn te zetten en de energieën met elkaar in verbinding te brengen. Denk aan werk-groepen, cursussen maar ook binnen het gezin of vriendengroep bijvoorbeeld. Al met al is K2 Jaspis een steen die je helpt controle over je emoties (terug) te krijgen en je weer gecentreerd en verbonden te voelen. (bron: Mariëlle Diemel)

 • Sterrenbeeld: 
  Waterman (21 januari tot 19 februari) Boogschutter (23 november tot 21 december) 
 • Kleur:  
  blauw, donkerblauw
 • Maand: 
  januari, februari, november en december
 • Chakra:
  Keelchakra (5e), derde oog (6e) en kruinchakra(7e)
  Derde oog chakra (6e)

Werking van Jaspis K2

Klachten verminderen met K2 Jaspis: 
Het mineraal K2 jaspis helpt tegen Keelpijn, tanden/kiespijn, nierproblemen, galblaasontsteking, problemen met lever, milt, schildklier, botten, angsten, fobieën, stress, verdriet, migraine, oorsuizingen, verhelpt duizeligheid en problemen met de hersenen.

Eigenschappen bevorderen met K2 Jaspis:
Het mineraal K2 jaspis reinigt het lichaam, geest en chakra-s. Hij stimuleert psychische en intuïtieve ontwikkeling. K2 jaspis werkt ontgiftend en verbetert het reactievermogen en het waarnemingsvermogen. K2 jaspis zorgt ervoor dat je helder en geconcentreerd blijft hij het studeren. Hij heeft een gunstig effect op leerprocessen en het geheugen.

Toepassing van K2 Jaspis: 
Het mineraal K2 jaspis activeert het energiecentrum van het derde oogchakra. Hij is een bondgenoot van mediums, helderzienden en channelers. K2 jaspis kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. K2 jaspis wordt soms verwerkt als elixer. Te gebruiken bij meditatie, massage, healing en edelsteentherapie.

Helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen
De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

 • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
 • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
 • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021