Jaspis picture

Jaspis picture (ook Jaspis landschap genoemd) brengt gevoelens als haat, schuldgevoelens en liefde naar boven waarvan je niet wist dat die er waren. Door ze onder ogen te komen kunnen deze gevoelens verwerkt worden of juist worden aangegaan. Daarmee bedoelen we dat je de confrontatie niet meer uit de weg zult gaan. Tevens helpt de steen je het belang van evenwicht tussen aarde, natuur en mens zien.  

 • Sterrenbeeld:
  leeuw (23 juli - 23 augustus)
 • Kleur:
  bruin, grijs
 • Maand:
  onbekend
 • Chakra:
  wortelchakra (1e)
  wortelchakra (1e)

Werking van Jaspis picture

Klachten verminderen met jaspis picture: 
Jaspis picture helpt tegen bloedziekte. Hij verminderd misselijkheid tijdens de zwangerschap en biedt bescherming tegen miskraam. 

Eigenschappen bevorderen met jaspis picture:
 Jaspis picture versterkt het immuunsysteem en heeft een positieve werking op de nieren. Jaspis picture helpt je om weer order en structuur aan je leven te geven en de zaken in verhouding te zien en spreekt je organisatievermogen aan. 

Toepassing van jaspis picture:
 Jaspis picture draag je op of aan het lichaam, dit zal je energie stabiliseren. De steen wordt gebruikt bij healing, edelsteentherapie, massage en meditatie. Goede steen om bij je te dragen wanneer je zaken op order moet stellen.

Helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen
De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

 • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
 • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
 • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm 
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021