Kimberliet

Kimberliet is een zachte doch krachtige steen die je helpt om verbinding te maken op alle niveaus. Hij staat voor ommekeer en leert je beter om te gaan met veranderingen en hier de vrede en vrijheid in te ervaren. Kimberliet helpt je om af te stemmen op het universum waarbij healing op afstand mogelijk wordt gemaakt. In relatie geeft Kimberliet vertrouwen en maakt loyaal. 

 • Sterrenbeeld:
  Ram (21 maart tot 20 april)
 • Kleur:
  Grijs, groen, zwart
 • Maand:
  Onbekend
 • Chakra: 
  Derde oogchakra (6e) en kruinchakra (7e)
  kruinchakra (7e)

Werking van Kimberliet

Klachten verminderen met Kimberliet: 
Het mineraal Kimberliet vermindert starheid en de weerstand om te willen veranderen. Werkt goede tegen griep en verkoudheid. Kimberliet kan helpen bij traumaverwerking doordat hij transformatie bevordert. 

Eigenschappen bevorderen Kimberliet: 
Het mineraal Kimberliet bevordert ontzuring en reguleert de mineralenhuishouding. De steen staat voor vernieuwing en maakt je daar flexibeler in. Hij schenkt je bewustzijnsverruiming en stimuleert visualisatie.

Toepassing van Kimberliet :
Het mineraal Kimberliet wordt gebruikt bij meditatie, (afstand) healing, maken van verbinding, visualisatie, af stemmen op universum, astrale reizen, ontwikkeling van paranormale gave. Kimberliet kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. Het mineraal Kimberliet kan ook gebruikt worden om andere kristalen te reinigen of op te laden.

Kimberliet harmoniseert met:
Kimberliet samen met bergkristal versterkt afstands-healing.

Helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen

De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

 • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
 • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
 • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm 
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021