kristal regenboog

Regenboogkristal is een transparant geslepen kristal. Het bestaat meestal uit kristalglas, maar wordt soms ook van kwarts of bergkristal gemaakt. Regenboogkristallen werken als prisma-s die wit licht scheiden in afzonderlijke kleuren. Als er daglicht op een kristal valt krijg je een palet van regenboogkleuren. 

Regenboogkristallen verbeteren de energiedoorstroming in huis en brengen daarmee licht en leven in huis. Ze symboliseren de regenboog en staat daarmee voor de verbinding tussen verschillen. Ook kan het staan voor vrolijkheid of harmonie. Tevens symboliseren de kleuren van de regenboog tevens de kleuren van de zeven chakra-s. Regenboogkristallen worden daarom soms gebruikt bij chakra of aura healing. 

Helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen
De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

  • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
  • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
  • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm 
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021