Kryoliet

Kryoliet is een zeldzaam mineraal met een hoge vibratie die spirituele ontwikkeling, spirituele vaardigheden en verlichting stimuleert. Met Kryoliet maak je makkelijker contact met engelen en hogere energieën Kryoliet is daarmee uitermate geschikt om mee te mediteren. Omdat Kryoliet beter niet op de huid gedragen kan worden kun je de steen voor je neer zetten. 

 • Sterrenbeeld: 
  onbekend
 • Kleur: 
  kleurloos, wit
 • Maand:
   onbekend
 • Chakra:
  alle chakra-s
  alle chakra-s

Werking van witte Kryoliet

Eigenschappen bevorderen met Kryoliet: 
Kryoliet stimuleert contact met engelen en hogere energieën en stimuleert spirituele ontwikkelingen, vaardigheden en verlichting.

Toepassing van Kryoliet:
Kryoliet kristal kan beter niet op het lichaam worden gedragen. Leg de steen daarom neer op een voor jou relevante plaats. Kryoliet is niet geschikt om edelstenenwater mee te maken.

Helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen
De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

 • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
 • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
 • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm 
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel !  Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021