Kunziet

De edelsteen Kunziet helpt je om je dienstbaar op te stellen en bevordert het empathische vermogen. Kunziet brengt ratio en intuïtie in balans en stimuleert je om je gevoelens te uiten.
De edelsteen Kunziet beschermt tegen straling en negatieve energie of invloeden van anderen. 

 • Sterrenbeeld: 
  Schorpioen
 • Kleur: 
  Roze, groen, geel, lila, helder, doorzichtig 
 • Maand: 
  November
 • Chakra: 
  Hartchakra(4e)
  hartchakra (4e)

Werking van Kunziet

Klachten verminderen met Kunziet:
De edelsteen Kunziet helpt tegen allerlei pijn soorten zoals, zenuwen (neuralgie) en gewrichtspijnen, tand of kiespijn, spierpijn, jicht, ischias, artritis en hernia. Hij vermindert spanning bij de hartstreek en helpt het lichaam te herstellen bij emotionele stress waarbij mogelijk een eetstoornis is ontstaan. De edelsteen Kunziet kan verlichting bieden bij depressie en stimuleert het afbreken van blokkades. 

Eigenschappen bevorderen met Kunziet:
De edelsteen Kunziet stimuleert het geheugen en de zintuigen. Hij bevordert de bloedsomloop, versterkt de hartspier en kan ondersteuning bieden bij het afvallen.
De edelsteen Kunziet reinigt en heelt de aura en schenkt je kracht en acceptatie. Kunziet stimuleert eigenschappen zoal nederigheid, dienstbaarheid en tolerantie. 

Toepassing van Kunziet:
De edelsteen Kunziet kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. Kunziet wordt gebruikt bij healing, meditatie (bevordert diepe meditatie), massage, edelsteentherapie of tot een elixer worden verwerkt. 

Helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen
De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

 • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
 • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
 • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm 
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021