Kwarts Moldau

Moldaukwarts is een natuurlijk kwarts dat voorkomt in de door Moldaviet gestoofde velden van Tsjechië. Moldau kwarts ondersteunt de ontwikkeling van heelheid in het zelf, versterkt het innerlijk weten en brengt spirituele inzichten vanuit het hart. Moldau kwarts is een steen voor initiatie, evolutie en zelftransformatie en vergemakkelijkt het bereiken van iemands hoogste bestemming. Tevens helpt Moldaukwarts bij het genezen van de aura.

Moldau kwarts is een uitstekende steen om mee te werken in meditatie en dromen. De steen helpt de innerlijke helderheid toenemen, waardoor iemand zich kan bevrijden van slechte denk- of gedragsgewoonten. Moldau kwarts verbetert de intuïtieve capaciteiten en opent het bewustzijn om berichten uit de rijken van de Geest te ontvangen. Het zijn inwijdingsstenen die je helpen de roeping van zijn bestemming te mogen herkennen en volgen. 

Moldaukwarts kan helpen bij het ontwaken van latente innerlijke vermogens zoals helderziendheid en het vermogen om genezing en reiki op afstand te sturen. 

 • Sterrenbeeld: 
  onbekend
 • Kleur: 
  wit, grijs, roestig oranje
 • Maand:
   onbekend
 • Chakra:
  alle chakra-s
  alle chakra-s

Werking van Kwarts Moldau

Klachten verminderen met Kwarts Moldau: 
Moldau kwarts kan ingezet worden bij genezing van het lichaam en de aura

Eigenschappen bevorderen met Kwarts Moldau: 
Moldau kwarts is een zeer spirituele steen die latente innerlijke vermogens zoals helderziendheid kan doen ontwaken. 

Toepassing van Kwarts Moldau:
Moldaukwarts kan op het lichaam worden gedragen of neerleggen op een voor jou relevante plaats. De steen is uitermate geschikt voor meditatie en innerlijke reizen. 

Helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen
De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

 • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
 • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
 • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm 
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021