Kwarts protector

Protector kwarts is een zeldzaam kristal uit Brazilië en staat ook wel bekend als de -bodyguard- van ons etherische lichaam. Het fungeert als een zeer krachtig schild doordat de individuele energie in het lichaam verankert in de aarde. Protector kwarts beschermt de aura tegen energie en / of entiteiten die niet meer bij ons passen en verwijdert deze ook. Deze beschermer plaatst je in het hier en nu en zet je in je kracht. Met protector kwarts voel je je veilig, zodat je op diepe emotionele pijn en traumalagen kunt komen en leert hiermee om te gaan. Ook helpt deze steen bij mensen die veel lijden aan mensen die veel energie van je afnemen. Het beschermt je energieveld (aura) bij zuigende situaties, mensen en destructieve gedachten. Hij zorgt ervoor dat je energie bij je blijft en je niet beïnvloed wordt door externe factoren (perfect voor HSP-ers dus), en houdt je energieniveau hoog en optimaal. Je voelt je gekoesterd, ondersteund en beschermd. 

 • Sterrenbeeld: 
  onbekend
 • Kleur: 
  heldere kwarts met rode en zwarte insluitingen
 • Maand:
   onbekend
 • Chakra:
  alle chakra-s
  alle chakra-s

Werking van Protector kwarts

Klachten verminderen met protector kwarts: 
Protector kwarts beschermt je bij mensen die veel energie van je afnemen en zorgt ervoor dat de energie bij je blijft en niet beïnvloed wordt door externe factoren. 

Eigenschappen bevorderen met protector: kwarts 
Protector kwarts verankert individuele energie van het lichaam in de aarde en beschermt de aura. 

Toepassing van protector kwarts:
Protector kwarts kan op het lichaam worden gedragen of neerleggen op een voor jou relevante plaats.

Helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen
De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

 • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
 • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
 • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm 
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021