Kwarts Tibetaans

Tibetaanse kwarts staat bekend om zijn beschermings- en zuiveringsvermogen. Er wordt gezegd dat het de aura zuivert en uitbreidt en de trillingen verhoogt zodat het fysieke lichaam zich kan afstemmen op zijn lichtlichaam. Het breidt paranormale vermogens uit en het geeft trillend het heilige Om-geluid van het universum af wanneer het over het derde oog wordt geplaatst.

Tibetaans Kwarts is goed voor bescherming tegen negativiteit en in meditatie verbindt het je met de wijsheden van de monniken van Tibet. Het heeft de reputatie een van de krachtigste stenen van spirituele bescherming te zijn die we kennen. Het dragen van een van deze stukken met dubbele uiteinden creëert naar verluidt een "luchtbel van licht" rond het lichaam, waardoor alleen positieve trillingen het auraveld kunnen doordringen. Het dragen van een van deze kristallen zou ook een totale centrering van jezelf bewerkstelligen.

Het meeste van de Tibetaanse zwarte kwarts is van nature dubbel afgesloten en de zwarte insluitsels zijn voor de meesten nog steeds een mysterie, hoewel sommigen beweren dat het koolstof is, zijn velen niet overtuigd. Tibetaanse zwarte kwartskristallen geven energieën die de chakra-s en het meridiaanstelsel activeren en in evenwicht brengen.

 • Sterrenbeeld: 
  onbekend
 • Kleur: 
  doorschijnend met zwart/grijs
 • Maand: 
  onbekend
 • Chakra: 
  alle chakra-s
  alle chakra-s

Werking van Tibetaanse kwarts

Klachten verminderen met Tibetaanse kwarts
Tibetaans Kwarts is goed voor bescherming tegen negativiteit.

Eigenschappen bevorderen met Tibetaanse kwarts
Tibetaanse zwarte kwartskristallen geven energieën die de chakra-s en het meridiaanstelsel activeren en in evenwicht brengen.

Toepassing van Tibetaanse kwarts: 
Tibetaanse kwarts kan op de huid gedragen worden of op een relevante plaats worden neergezet. 

Helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen
De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

 • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
 • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
 • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm 
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021