Kwarts titanium

Titanium kwarts is een  speciaal gecoate kwartsoort. Titaniumkwarts wordt door de mens gemaakt door kwarts in een kamer te plaatsen waarin verdampt titanium en andere metaaloxiden worden geïntroduceerd en aan het kwarts worden gebonden.

Titaniumkwarts is het krachtigste van alle gecoate kwarts. Titanium projecteert kracht, verhoogde mentale activiteit en standvastigheid. Het kwarts versterkt deze kwaliteiten en geeft energie aan het hele chakrasysteem. Als je een stuk titaniumkwarts draagt ??of draagt, voel je je tegelijkertijd geaard, gecentreerd en energiek.

Titaniumkwarts wordt aanbevolen voor iedereen die de dagelijkse energie mist om het leven bij te houden. De steen zelf bezit genoeg energie om iemands stemming te veranderen, maar zal vooral je focus vergroten, je meer zelfvertrouwen geven en het bewustzijn in de omgeving vergroten. Dit mineraal kan ook de lichte delen van gebruikers stimuleren, zoals humor en algemeen plezier in het leven.

Deze steen doordrenkt de gebruiker met vrij stromende energie en duwt je in een ontspannen gemoedstoestand. Met de ontspannen gemoedstoestand die het titaniumkwarts met zich meebrengt, zul je beginnen te zien hoe je op je levenspad kunt evolueren en je dromen kunt verwezenlijken.

Titaniumkwarts werkt buitengewoon goed in combinatie met Moldaviet. De Moldaviet zal de gebruiker beginnen te transformeren terwijl het Titaniumkwarts positiviteit pulseert in elke richting, door alle chakra-s heen. De Moldaviet verhoogt ook de synchroniciteit gedurende jouw dagelijkse leven. Dingen die je normaal gesproken hebt gemist, kunnen nu lang genoeg je aandacht trekken om te begrijpen dat er een diepere betekenis achter die gebeurtenissen schuilt.

 • Sterrenbeeld: 
  alle sterrenbeelden
 • Kleur: 
  multicolour
 • Maand: 
  onbekend
 • Chakra: 
  alle chakra-s
  alle chakra-s

Werking van Titanium kwarts

Klachten verminderen met Titanium kwarts
Titaniumkwarts wordt aanbevolen voor iedereen die de dagelijkse energie mist om het leven bij te houden

Eigenschappen bevorderen met Titanium kwarts
Titanium projecteert kracht, verhoogde mentale activiteit en standvastigheid. Het kwarts versterkt deze kwaliteiten en geeft energie aan het hele chakrasysteem. Als je een stuk titaniumkwarts draagt ??of draagt, voel je je tegelijkertijd geaard, gecentreerd en energiek.

Toepassing van Titanium kwarts 
Titanium kwarts kan op de huid gedragen worden of op een relevante plaats worden neergezet. 

Helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen
De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

 • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
 • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
 • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm 
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021