Kyaniet (blauwe, groene, oranje, zwarte)

Het mineraal Kyaniet is een verbindende steen welke nieuwe paden aanlegt op neuraal en energetisch niveau. Hij stimuleert verbondenheid met de natuur. Tevens helpt kyaniet je bij het uiten van jezelf en hoe te communiceren naar anderen ook als je het er niet mee eens bent of zij niet met jou (geweldloze communicatie). Met zwarte Kyaniet kun je je aura reinigen door de negatieve energie uit je aura te kammen. 

 • Sterrenbeeld:
  onbekend
 • Kleur:
  wit, groenachtig, blauw, blauw/grijs gestreept
 • Maand:
  onbekend
 • Chakra: 
  Keelchakra(5e) en derde oogchakra(6e)
  keelchakra (5e)

Werking van Kyaniet

Klachten verminderen met Kyaniet: 
Kyaniet helpt je om blokkades te doorbreken en trauma-s te verlichten. Werkt goed tegen stress, woede, frustratie, en verwarring. Kyaniet heeft een heilzame werking ten aanzien van spierziekten, hersenletsel, infecties en te hoge bloeddruk. Kyaniet vermindert depressie en angsten. 

Eigenschappen bevorderen met Kyaniet: 
Kyaniet bevordert het empathisch vermogen, het telepathisch vermogen en de intuïtie. De steen heeft een positieve werking op de bijnieren, de schildklier, de keel en kan je helpen bij gewichtsverlies. 

Toepassing van Kyaniet: 
Kyaniet kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. Kyaniet wordt gebruikt bij healing, meditatie, massage en edelsteentherapie. De steen kan goed ingezet worden bij onderhandelingen, diplomatieke missies of arbitrage. Kyaniet wordt ook als elixer gebruikt, met name voor de energie beter in balans te krijgen. 

Helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen
De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

 • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
 • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
 • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

         
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021