Larimar

De edelsteen Larimar is een krachtige spirituele edelsteen die het mogelijk maakt om in verbinding te komen met godinnenenergieën. Het is een sterk emotioneel reinigende steen die je vrouwelijk energie doet ontpoppen. Hij schept innerlijke rust en zorgt voor helderheid en balans. De edelsteen Larimar helpt je om je diepste angsten en schuldgevoelens en extreem emoties aan te gaan en zelfdestructief gedrag en blokkades op te heffen en uit de slachtofferrol te stappen. De edelsteen Larimar is ook een waardevol hulpmiddel bij zwangerschap en de bevalling. De steen werkt vertroostend en helpt je om je gevoelens en verlangens te uiten. 

 • Sterrenbeeld:
  Leeuw (23 juli - 23 augustus)
 • Kleur:
  Licht blauw gevlekt
 • Maand:
  Augustus
 • Chakra: 
  Keelchakra(5e)
  Keelchakra(5e)

Werking van Larimar

Klachten verminderen met Larimar:
De edelsteen Larimar helpt tegen angst, stress, schuldgevoel en allerlei extreme destructieve emoties. Hij heft blokkades op en helpt tegen verslavingsgevoeligheid. De edelsteen Larimar heeft een heilzame werking op keelpijn en keelontsteking, verlicht pijn, griep, verkoudheid, koorts en druk op de borst. De edelsteen Larimar werkt ook bloeddrukverlagend, helpt tegen infecties en verminderd overtollige slijmproductie. 

Eigenschappen bevorderen met Larimar:
De edelsteen Larimar werkt kalmerend, verkoelend en vertroostend. De steen heeft een positieve effect op zwangerschap, bevalling, de bloeddruk, het hart en kraakbeen. De edelsteen Larimar helpt je om op effectieve wijze je grenzen en emoties te communiceren. 

Toepassing van Larimar:
De edelsteen Larimar kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden. Je kunt hem ook op een relevante plek neerleggen. Larimar wordt veel gebruikt bij healing, meditatie, massage, edelsteentherapie. Zeer geschikt om in je vrouwelijk kracht te komen en verbinding te maken met de godinnen, engelen of gidsen.

Helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen
De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

 • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
 • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
 • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm 
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

         
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021