Larvikiet

Het mineraal Larvikiet helpt bij het juist inschatten en doorzien van complexe zaken en mensen en hun agenda. Hij helpt je om met een bepaalde nuchterheid oplossingen te vinden en deze op een directe wijze te communiceren. Het mineraal Larvikiet verdrijft negatieve energie en kan je helpen om in contact te komen met natuurwezens (deva-s). Doordat het weefsel ontgiftend werkt gaat hij cellulitis tegen en geeft hij je jeugdigheid terug. 

 • Sterrenbeeld: 
  onbekend 
 • Kleur: 
  Licht tot donkergrijs, blauwig
 • Maand: 
  Onbekend
 • Chakra: 
  Alle chakra-s
  Alle chakra-s

Werking van Larvikiet

Klachten verminderen met Larvikiet: 
Het mineraal Larvikiet werkt tegen cellulitis, en hoge bloeddruk. Helpt tegen overgevoeligheid wat stemmingswisselingen met zich meebrengt en verdrijft de negatieve energie. Hij maakt je nuchter en neutraal. 

Eigenschappen bevorderen met Larvikiet: 
Larvikiet heeft een ontslakkende werking op het weefsel, werkt kalmerend op de zenuwen en hersenen. De steen maakt je vitaler en jeugdiger en werkt verkoelend op het lichaam. Larvikiet versterkt je inschattingsvermogen en beoordelingsvermogen. Hij maakt je nuchter en direct. 

Toepassing van Larvikiet: 
Het mineraal Larvikiet kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden. Je kunt hem ook op een relevante plek neerleggen. Het mineraal Larvikiet wordt veel gebruikt bij healing, meditatie, massage, edelsteentherapie en regressie. Het mineraal Larvikiet kan je helpen om ervaringen uit vorige levens te herinneren.

Helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen
De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

 • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
 • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
 • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm 
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

         
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021