Lazuliet

De edelsteen Lazuliet is zeer geschikt voor spirituele oriëntatie. Hij maakt je bewuster van gevoelens en ervaringen.
De edelsteen Lazuliet stimuleert je om stil te staan bij de zin van het leven, de waarde en belangrijkheid ervan. Doordat hij je helpt om middels regressie bij vorige levens te komen kun je Karnische problemen oplossen. 

 • Sterrenbeeld:
  Onbekend
 • Kleur:
  Blauw, groen blauw
 • Maand:
  Onbekend
 • Chakra:
  Derde oogchakra (6e) en kruinchakra (7e)
  derde oog chakra (6e) 

Werking van Lazuliet

Klachten verminderen met Lazuliet:
De edelsteen Lazuliet helpt tegen hoofdpijn en migraine. Hij heeft een heilzame werking op breuken en vermindert overgevoeligheid voor zonlicht. Helpt je om de oorzaak van verslaving te vinden en heft het verlangen naar controle op. De edelsteen Lazuliet kan helpen bij het vinden en oplossen van karmische problemen. 

Eigenschappen bevorderen met lazuliet: 
De edelsteen Lazuliet heeft een positieve werking op de lever, het lymfestelsel, de schildklier en de hersenen. Hij bevordert het cellulaire geheugen en reguleert de stofwisseling en het hormoonstelsel. De edelsteen  Lazuliet stimuleert heldere vermogens. 

Toepassing:
De edelsteen Lazuliet kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of je kunt hem op een relevante plek neerleggen. Lazuliet wordt veel gebruikt bij healing, meditatie, massage, edelsteentherapie. Zeer geschikt om heldere vermogen te stimuleren voor o.a. mediumschap, helderziendheid, chanellen, telepathie, psychokinese, ESP, regressie etc. 

Harmoniseert met:
De edelsteen Lazuliet harmoniseert met lapis lazuli, iolietsodaliet en zuriet. Om de hogere hersenfuncties te stimuleren combineer je lazuliet met fenakiet, natroliet, azeztuliet, brookiet, scoleciet, herderiet of danburiet. 

Helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen

De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

 • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
 • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
 • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm 
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

         
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021