Maansteen grijs

Het mineraal Grijze maansteen staat voor vrouwelijkheid en heeft een sterke connectie met de maan en de cycli. Hierdoor een positieve werking op de geslachtorganen en het hormoonstelsel. Grijze maansteen zorgt er ook voor dat je open gaat staan voor impulsen en ingevingen, zij stimuleert de intuïtie en vruchtbaarheid.
Grijze maansteen heeft een kalmerend effect op het gevoelsleven en bevordert de spirituele ontwikkeling. 

 • Sterrenbeeld: 
  kreeft, Schorpioen, Weegschaal en Boogschutter
 • Kleur: 
  Parelachtig wit, geel
 • Maand: 
  Juli, november, september
 • Chakra: 
  Heiligbeenchakra(2e), derde oogchakra(6e) en kruinchakra(7e)
  Heiligbeenchakra(2e)

Werking van Maansteen Grijs

Klachten verminderen met Maansteen grijs: 
Het mineraal Maansteen grijs helpt bij (pre)menstruale klachten en de overgang. Hij zorgt voor balans in het hormonale stelsel. Het mineraal Maansteen grijs is ook goed tegen slapeloosheid, slaapwandelen en werkt ontgiftend en tegen maanziekte. Maansteen grijs vermindert depressiviteit en voorkomt dat het lichaam te veel vocht vasthoudt. 

Eigenschappen bevorderen met Maansteen grijs:
Het mineraal Maansteen grijs versterkt je intuïtie, opmerkzaamheid, alertheid en is inzicht gevend. Maansteen grijs heeft een positieve werking op de organen, bloed en bloedvaten en de spijsvertering. Tevens ondersteunt maansteen grijs de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding en heeft hij een positieve invloed op de voortplantingsorganen. 

Toepassing van Maansteen grijs:
Het mineraal Maansteen grijs kan op het lichaam gedragen worden of neerleggen op een voor jou relevante plaats. Het mineraal Maansteen grijs wordt gebruikt bij healing, meditatie, massage, edelsteentherapie en helpt bij de ontwikkeling van mediamieke gave of helderziendheid.

Het mineraal Maansteen grijs kan verwerkt worden tot een elixer. De steen kan goed ingezet worden als een vrouw zwanger wil worden of net bevallen is.

Helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen

De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

 • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
 • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
 • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm 
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021