Maansteen oranje (perzik maansteen)

Perzik maansteen is de steen van liefdevolle energie en positiviteit. Hij leert je om het leven te nemen zoals het is en te waarderen. Dit geeft een gevoel van vrede, vertroosting en rust. Perzik maansteen is verbonden met de maan en heeft een positieve werking op het hormoonstelsel. Heeft een zeer krachtige kalmerende werking. 

 • Sterrenbeeld:
  Onbekend
 • Kleur:
  Oranje, perzik, zalm
 • Maand:
  Onbekend
 • Chakra:
  Zonnevlechtchakra(3e)
  Zonnevlechtchakra(3e)

Werking van Maansteen Oranje (perzik)

Klachten verminderen met Perzik maansteen:
Perzik maansteen ( oranje )verminderd angsten en zorgen. Heeft een heilzame werking op menstruatieklachten, klachten na bevalling en de overgang. 

Eigenschappen bevorderen met Perzik maansteen: 
Perzik maansteen brengt troost, rust, kalmte en liefde. Heeft een positieve werking op overgevoelige kinderen en op de hormooncyclis. 

Toepassing van Perzik maansteen: 
Perzik maansteen (oranje)kan op het lichaam gedragen worden of neerleggen op een voor jou relevante plaats. Perzikmaansteen wordt gebruikt bij healing, meditatie, massage, edelsteentherapie en helpt bij de ontwikkeling van mediamieke gave of helderziendheid. De steen kan goed ingezet worden als een vrouw zwanger wil worden of net bevallen. Goed bruikbaar voor sterk intuïtieve of gevoelige kinderen.

Helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen

De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

 • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
 • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
 • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm 
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021