Master shamanite

Master shamanite is een zeer krachtige steen die beschermend, reinigend en helend werkt.  De steen werkt tegen negatieve gedachten en emoties en beschermt tegen psychische aanvallen. De steen zuivert en activeert de chakra-s en vermindert spirituele, mentale of emotionele pijn. De steen bevordert balans en inzicht en helpt je bij persoonlijke groei. Master shamanite helpt je in contact te komen met hogere dimensies zoals gidsen, engelen en krachtdieren. De steen beschermt bij astraal reizen en helpt je vorige levens te herinneren. 

 • Sterrenbeeld:
  onbekend
 • Kleur: 
  bruin, grijs, zwart
 • Maand:
  onbekend
 • Chakra:
   Hartchakra (4e), Voorhoofdchakra (6e) en Kruinchakra (7e)
  voorhoofdchakra (6e)

Werking van Master shamanite

Eigenschappen bevorderen met Master shamanite
Master shamanite is zeer behulpzaam bij innerlijk werk en schaduwwerk en helpt de angst voor de dood te overwinnen en laat je zien dat de dood niet het einde betekend. 

Toepassing van Master shamanite
master shamanite kan op het lichaam gedragen worden of neerleggen op een voor jou relevante plaats. Master shamanite kan beter niet gereinigd worden met water. Master shamanite is bijzonder geschikt voor meditatie en sjamanistisch werk.

Helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen
De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

 • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
 • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
 • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)

Disclaimer:
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm 
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021