Nebula stone

Nebula stone (ook wel, Nevelsteen, Jaspis kamballa of Jaspis kambaba genoemd) bezit unieke en krachtige energieën. Hij bevordert de herinnering aan wie je werkelijk bent en helpt het emotionele lichaam te zuiveren en sterker te maken. Het is de steen van energetische wedergeboorte en spirituele groei. Hij stimuleert de transformatie en helpt je om in je eigen kracht te staan en je innerlijk balans te herstellen. Hij laat je kijken in mogelijkheden waarbij je eigen potentie tot creatie toe behoort. Nebula stone werkt ontgiftend van, breekt chemische stoffen af en helpt je om destructief gedrag en patronen zoals verslaving te doorbreken. 

 • Sterrenbeeld:
  Onbekend
 • Kleur:
  Zwart met groene kringen
 • Maand:
  Onbekend
 • Chakra: 
  Alle chakra-s, vooral basischakra(1e) en kruinchakra(7e)
  Alle chakra-s

Werking van Nebula stone

Klachten verminderen met Nebula stone: 
Nebula stone helpt je om destructief gedrag en patronen te doorbreken en helpt je bij het overwinnen van verslavingen, Nebula stone zorgt voor ontgifting van zware metalen uit organen en weefsel en helpt tegen blaasontsteking.

Eigenschappen bevorderen met Nebula stone: 
Nebula stone heeft een zuiverende werking op het fysieke lichaam en bevordert de vruchtbaarheid bij vrouwen. Hij maakt je alert en creatief waarbij je jezelf op kunstzinnige wijze kunt ontplooien en een persoonlijke groei zult doormaken. Nebula stone bevordert transformatie en energetische wedergeboorte. 

Toepassing: 
Nebula stone wordt gebruikt bij meditatie, massage, edelsteentherapie. Nebula stone kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of leg hem op een voor jou relevante plek. De steen wordt graag vastgehouden aangezien hij je voldoening schenkt wanneer je hem aanraakt, erover wrijft, of gewoon bij je draagt. 

Harmoniseert met:
 Nebula stone harmoniseert met pietersiet voor goede centralisatie en evenwicht van de kundalini-energie. Nebula stone met moldaviet vergroot het contact maken met intergalactische intelligentie. Om de verbondenheid met entiteiten en spirituele energieën te bewerkstelligen kun je Nebula stone het beste combineren met fenakiet, danburiet, azeztuliet, natroliet, scoleciet, herderiet of brookiet. Nebula stone samen met zinkiet versterkt de fysieke vitaliteit en kracht. Om de hartchakra te activeren en het helende vermogen te versterken combineer je Nebula stone met chrysopraas of smaragd. Robijn, amethist, gele saffier, lavendeljade en alle soorten kwarts harmoniseren harmonieus met Nebula stone en versterken zijn eigenschappen. 

Helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen

De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

 • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
 • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
 • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm 
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021