Obsidiaan apachetraan

Apachetraan obsidiaan, ook wel rookobsidiaan genoemd, beschermt je tegen negatieve energie, straling en neutraliseert wateraders. Hij helpt je bij het vinden van de kern of oorzaak van problematiek of ziekten. Apachetraan maakt je bewust van oude pijnen en blokkades en helpt je om deze los te laten. De steen stimuleert de persoonlijke ontwikkeling en helpt bij het opruimen van bagage uit het verleden. 

 • Sterrenbeeld:
  Steenbok en Schorpioen
 • Kleur: 
  Glasachtig roodbruin, grijs/zwart
 • Maand: 
  januari, november
 • Chakra: 
  Basischakra(1e)
  Basischakra(1e)

Werking van Obsidiaan apachetraan

Klachten verminderen met Obsidiaan apachetraan:
Apachetraan obsidiaan ruimt psychische en emotionele pijnen op en helpt je om je angsten onder ogen te komen. De steen vermindert het gevoel van verdriet, paniek en shocktoestand. Apachetraan heeft een heilzame werking op verstuikingen, verkrampingen, rugklachten en spierkrampen. Hij stimuleert je om beperkende gedachten en patronen los te laten en heft depressie veroorzaakt door oude pijnen op. Apachetraan helpt je bij het verwerken van trauma en slapeloosheid. 

Eigenschappen bevorderen met Obsidiaan apachetraan:
Apachetraan obsidiaan stimuleert de zelfexpressie en geeft je meer zelfvertrouwen. Hij heeft een positieve werking op de spijsvertering, verscherpt de zintuigen en verbetert de doorbloeding, verwarmt bij chronische koude voeten en handen en bevordert de opname van vitamine C. Apachetraan maakt je helder van geest en brengt de waarheid naar boven.

Toepassing: 
Apachetraan kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of neerleggen op een voor jou relevante plaats. Apachetraan wordt gebruikt bij healing, meditatie, massage en edelsteentherapie. Hij kan ook tot elixer verwerkt worden. De steen is zeer behulpzaam bij het vinden van de kern of oorzaak van problemen of ziekten. 

Helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen

De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

 • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
 • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
 • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021