Onyx wit

Witte Onyx stimuleert de hogere chakra-s en bevordert droomwerk. Teven vergemakkelijkt witte onyx om verbinding te maken met de maanenergieën. Hij schenkt je innerlijke beelden en stimuleert de heldere zintuigen. De steen wordt veelal voor spirituele doeleinden gebruikt. 

 • Sterrenbeeld:
  onbekend
 • Kleur:
  Wit, lichtgrijs
 • Maand:
  onbekend
 • Chakra: 
  Derde oogchakra(6e), kruinchakra(7e)
  kruinchakra (7e)

Werking van Onyx wit

Klachten verminderen met Onyx wit:
Witte onyx helpt tegen hoofdpijn.

Eigenschappen bevorderen met Onyx wit: 
Witte onyx verbetert het functioneren van de ogen en de oogzenuwen. 

Toepassing: 
Witte Onyx kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. Witte Onyx wordt gebruikt bij healing, meditatie (bevordert diepe meditatie), massage en edelsteentherapie. Witte onyx wordt veelal gebruikt bij droomwerk en versterkt de spiritualiteit. 

Helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen
De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

 • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
 • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
 • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021