Opaal Yowah nut

Naast de algemene werking van opaal zoals dat hij beschermend werkt en zuivert, hij je vrolijkheid en optimisme schenkt, je levenslustig maakt en je de mooie dingen zoals kunst leert te waarderen. Hij je eigen creativiteit en originaliteit versterkt en de steen van de liefde is en je helpt om (weer) te genieten van seksualiteit en passie, heeft Yowah nut opaal de eigenschap dat hij dromen en dagdromen stimuleert en de fantasie of voorstellingsvermogen versterkt. Des teen wordt gevonden in Australië en ziet eruit als een noot, waar hij zijn naam aan te danken heeft. Is zeer zeldzaam en kostbaar. 

 • Sterrenbeeld:
  Kreeft, schorpioen, boogschutter, vissen
 • Kleur:
  wit, zwart, roze, oranje, blauw, kleurloos, bruin, parelmoer, roodachtig
 • Maand: 
  juli, november, december, maart
 • Chakra:
  alle chakra-s
  alle chakra-s

Werking van Opaal Yowah nut

Klachten verminderen met opaal yowah nut:
Opaal werkt over het algemeen goed tegen infecties, is koortsverlagend en heeft een heilzame werking op de bijnieren voor wat betreft de productie van insuline. Opaal kan ook de symptomen van de ziekte van Parkinson vertragen. Yowah nut opaal kan behulpzaam zijn bij zeer ernstige ziekten.

Eigenschappen bevorderen met opaal yowah nut: 
Opaal bevordert het zelf genezende vermogen en werkt zuiverend. De steen heeft een positieve werking op het geheugen. Yowah nut opaal versterkt het immuunsysteem. 

Toepassing: 
Yowah nut opaal kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. Opaal wordt gebruikt bij healing, meditatie, massage en edelsteentherapie. Yowah nut opaal is zeer geschikt om wanneer er behoefte is om te leren van je eigen lichaam te houden en je levensdroom te verwezenlijken. 

Helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen
De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.

 • Metalen: aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin en zirkonium. 
 • Niet-metalen: boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel.
 • Half-metalen: arsenicum, germanium, selenium, silicium en tellurium. 

De overgrote meerderheid van de ruim vierduizend bekende mineralen worden gevormd uit de verbindingen van deze groep elementen. Elk ontstane mineraal heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn van groot belang voor de helende en geneeskrachtige werking op ons lichaam, onze ziel, ons verstand en onze geest. (bron: Michael Gienger)

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm 
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

         
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021