Zwaarspaat

Zwaarspaat is goed voor je geheugen, hersenen en zenuwstelsel. Het is een steen om goed mee te mediteren en het geeft je kracht om voor je zelf op te komen en grenzen aan te geven. Het helpt je om gevoelens  en gedachtes te formuleren. Deze steen maakt je minder verlegen en helpt je levensdoel waar te maken. Het helpt bij keel- en buikpijn, verwarring, vermoeidheid, kou, uitputting, verdriet, depressie, neerslachtigheid en gevoeligheid.

 • Sterrenbeeld:
  Onbekend
 • Kleur: 
  Kleurloos, wit, blauw, roze, grijs
 • Maand:
  onbekend
 • Chakra: 
  Keel chakra (5e) en zonnevlecht (3e)
  keelchakra (5e)

Zwaarspaat

Werking van Zwaarspaat

Klachten verminderen met Zwaarspaat: 
Zwaarspaat maakt je minder verlegen. Het helpt bij keel- en buikpijn, verwarring, vermoeidheid, kou, uitputting, verdriet, depressie, neerslachtigheid en gevoeligheid.

Eigenschappen bevorderen met Zwaarspaat: 
Zwaarspaat is goed voor je geheugen, hersenen en zenuwstelsel. Het is een steen om goed mee te mediteren en het geeft je kracht om voor je zelf op te komen. Het helpt je om gevoelens  en gedachtes te formuleren. Het helpt je om je levendoel waar te maken.

Toepassing van Zwaarspaat: 
Leg of draag Zwaarspaat op een relevante plaats.

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm 
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!
Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021