Turquereniet -gekleurd- Ruby Mania- armband nr 8- nugget

Turquereniet (gekleurd) Ruby Mania, armband nr 8, nugget

Turquereniet armband van Ruby Mania. Deze armband heeft onregelmatige kralen en 3 bedels en komt in een mooie cadeauverpakking. Deze steen is een blauw gekleurde versie van de witte Howliet.

Het doosje heeft bijpassende tekst in de deksel en een uitneembaar kaartje met nederlandse en engelse tekst.

8718561011688
€ 24,99
Inclusief belasting

  • Niet goed, geld terug
  • Snelle levering
  • Verschillende leveringsopties
  • Kundige klantenservice
  • Gratis uw bestellingen ophalen
  • Kom ook eens in onze winkel kijken!
 

Turquereniet armband van Ruby Mania (gekleurd). Deze armband heeft onregelmatige kralen en 3 bedels en komt in een mooie cadeauverpakking. Deze steen is een blauw gekleurde versie van de witte Howliet.


Let op, omdat deze steen aan de buitenkant gekleurd is, kan deze afgeven.

Turquereniet is de officiële benaming van Turkoois gekleurde Howliet. Turquereniet werkt kalmerend en helpt woede en boosheid onder controle te krijgen. Tevens helpt het je minder kritisch te zijn. Turquereniet versterkt je ambitie, versterkt het geheugen en helpt je daarom met leren.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Omschrijving 1
Turquereniet armband van Ruby Mania. Deze armband heeft onregelmatige kralen en 3 bedels en komt in een mooie cadeauverpakking.
Omschrijving 2
Howliet helpt om de hersenhelften te harmoniseren en bevordert de intuïtie en creativiteit. Hij ondersteunt het geheugen en help
Omschrijving 3
Howliet werkt ontspannend en goed tegen stress. Hij beschermt je tegen nachtmerries en geeft verlichting bij spanningshoofdpijn.
Omschrijving 4
Het doosje heeft bijpassende tekst in de deksel en een uitneembaar kaartje met nederlandse en engelse tekst.
Omschrijving 5
Gewicht 135 gram.
Kleur
Blauw
Edelsteen
Howliet
Gewicht
0
25
Hoogte
3
5 cm
Breedte
9 cm
Lengte
9 cm
108 Items
Geen recensies

16 andere artikelen in dezelfde categorie:

Artikel toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijking.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. 

Ontwerp door Sterkmerk © 2021